Thuis

Beijing Speedata Technology Co., Ltd

Bedrijfprofiel
Ongeveer ons

Opgericht in 2008, is de Technologieco. van Peking Speedata, Ltd een binnenlandse geavanceerde IoT-eenheid van de technologiebevordering gewijd aan het verstrekken van aangewezen informatieservices voor ondernemingsgebruikers.

Het bedrijf heeft een diepe technische achtergrond van intelligente terminals, die zich op productization van IoT-technologie concentreren, die zich op die technologieaccumulatie baseert, op de scenario's van de de industrietoepassing wordt gebaseerd, en het verstrekken van oplossingen voor gebruikers met gebruikerservaring als vereiste.

De intelligente eindproducten hebben geavanceerde status op het gebied van „mobiele intelligente terminal“, „Internet van het materiaal van de Dingengegevensverzameling“ en „industrieel PDA“, bereikt en volledig en toegepast getaxeerd op de diverse industrieën en gebieden. Het is ideaal mobiel Internet van Dingenpartner.

Met behulp van technologieonderzoek en ontwikkeling, heeft Speedata rijke ervaring en stichting in ingebedde, IoT-technologie en industrieel ontwerp geaccumuleerd.

Door diepgaand begrip van de industrie en de sterke technische middelen, kunnen wij de geschikte oplossingen van de hardwaredrager voor diverse toepassingsscenario's snel en betrouwbaar verstrekken. Wij vernieuwen actief in samenwerkingswijze en productdefinitie, met klantensucces als fundamenteel vereiste, en flexibel op diverse manieren. Het is oplost efficiënt eindproductizationproblemen voor gebruikers.

Wij gebruiken de modulaire ontwerpbenadering van software en de hardware om rijpe oplossingen op de vereisten van hardwareeindproducten toe te passen, versnelt het ontwikkelingsproces en productizationproces. Het kan ook door lokale die aanpassing of functie worden aangepast op een verscheidenheid van rijpe eindproducten voor verschillende gebieden wordt gebaseerd. Manieren om gebruikers van oplossingen snel en economisch te voorzien.

Het laboratorium van het bedrijf heeft volledige het testen materiaal en instrumenten, en heeft een volledig testend proces en certificatiesysteem. De eindproducten zijn niet alleen geschikt voor commerciële vereisten maar ook industrieel-rangnormen, die diverse ruwe milieu's zoals explosiebestendige, hoge en lage temperatuur ontmoeten.

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

2008: De „technologie Co.Ltd werd van Peking Geofanci " gevestigd in de Basis van de het Informatie-industrie van Peking Shangdi.

2009: Begonnen mobiele IoT-productontwikkeling.

2010: Richtte van Shenzhen het bureau en van Dalian Zhuoxun Softcom Technologieco., Ltd op om de ontwikkeling van Linux en Android-pitproducten te beginnen.

2011: De aangepaste producten gaan de politie eindmarkt in en de verkoop Overzee begint

2012: De eind van het jaarsamenvatting zal markt het plaatsen van „nadruk op mobiele IoT en oplossingen“ bepalen.

Begin te brandmerken en registreer het handelsmerk „Speedata“.

Begin met modulair productontwerp op de aanpassing op grote schaal van toekomstige hardwareproducten voor te bereiden.

2013: Vestigde Verkoopcentrum het de Oost- van China (Shanghai).

2014: Het bedrijf vroeg een verandering van naam in „de Technologieco. van Peking Speedata aan, Ltd“.

Mobiel etiketteringsmateriaal voor de Braziliaanse Liga van de Clubvoetbal en de Wereldbeker.

2015: „De Technologieco. van Peking Speedata, Ltd“ maakte officieel van een lijst, voorraadcode: 832442.

2016: „De massaproduktie Iron Man-van reeksproducten“; productmodel: KT40/KT50/KT55/KT80;

2017: De strategische doelstellingen van „Internet + van de industrie gekenmerkte producten“, die zich op logistiek/politie/medisch/vervoer en andere gebieden concentreren; nieuwe producten: vierkant van het logistiek het speciale bedrag/PC-tablet/van de de betalingsauto van de bussamenvoeging de tolmachine.

2018: „De massaproduktie BR-van reeksproducten“, de speciale producten voor uitdrukkelijke logistiek, de mobiele medische en andere industrieën, en breiden de handbediende eindproductregel uit; nieuw productmodellen: SD35/SD55/SD55UHF/SD60/SD60RT/SD60PRT/SD100;

Beijing Speedata Technology Co., Ltd Beijing Speedata Technology Co., Ltd Beijing Speedata Technology Co., Ltd Beijing Speedata Technology Co., Ltd Beijing Speedata Technology Co., Ltd Beijing Speedata Technology Co., Ltd Beijing Speedata Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : SPEEDATA

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 80-100 million

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Biometrische Vingerafdrukscanner voor verkoop Van goede kwaliteit Biometrische Vingerafdrukscanner voor verkoop Van goede kwaliteit Biometrische Vingerafdrukscanner voor verkoop Van goede kwaliteit Biometrische Vingerafdrukscanner voor verkoop
handbediende UHFrfidlezer

Android 6,0 OS vierling-Kern 1.5GH 2G RAM 16G de Industriële PDA UHFrfid Handbediende Lezer van ROM met de Scanner van 1D tweede

Android 8,1 OS octa-Kern 2.0GH 2G RAM 16G van de Lezers Handbediende Android van ROM PDA Smart Card Handbediende UHFrfid de Streepjescodescanner

Android 8,1 OS octa-Kern 2.0GH 2G RAM 16G Handbediende UHFrfid de Lezerscamera 13MP AF van ROM met de Streepjescodescanner van 1D tweede

Vierling-kern 1.5Ghz UHFrfid Android Handheld-scanner met GSM GPS van Bluetooth FDD TDD WCDMA

Ruwe Tablettenpc

Van de de Streepjescodescanner 13600mAh van Android Handbediende PDA Navulbare Li - ionenbatterij

PC van de de Computer Mobiele Tablet van Android van het 8 duimscherm Slimme met 13MP-Camera

Handbediende Ruwe van het het Touche screenzonlicht van Tablettenpc Mobiele de Streepjescodescanner van Android Leesbare

Handbediende van de Tablettenpc van Computerandroid Ruwe van de de Streepjescodescanner de Codescanner van Qr Draagbare

Android barcodescanners

Scanner Android van de 4,0 Gegevens Eind, Draagbare Streepjescode van het Duim4g de Handbediende Apparaat

Apparaten van de 5,0 Duim de Handbediende Gegevensverzameling, Mobiele Qr-Streepjescodescanner Android

Bluetooth de Steunoem/Odm van 5,5 de Streepjescodescanners van Duimsmartphone Pda Android

Draadloze Qr-Streepjescodescanner, 5M Handbediende Streepjescodescanner Over lange afstand Android

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Android barcodescanners Leverancier. © 2014 - 2020 ispeedata.com. All Rights Reserved.