Beëindigentoepassing in elektronika productie

October 24, 2019
Laatste bedrijfsnieuws over Beëindigentoepassing in elektronika productie

Wanneer het over elektronika productie komt, zijn onze eerste indrukken vaak hoog - kwaliteit, geavanceerd technisch. Ja, heeft China, als productiemacht, snel in de elektronika verwerkende industrie, zich de laatste jaren ontwikkeld en snel op het gebied van productie en assemblage van intelligente hardwareapparaten ontwikkeld. Nochtans, met de uitbreiding van de schaal van de onderneming en het stijgende aantal productregelen, is de waarde van de materialen van elektronische producten hoog, wat constant productiedruk veroorzaakt. Bijvoorbeeld, hebben het verkorten van productcycli, de stijgende ingewikkeldheid van materiaal, het gebrek aan transparantie van productielijnen en de continu veranderende vraag naar producten in de markt wat druk op onze elektronika verwerkende industrie gebracht. Met de toepassing van de slimme handbediende eindrfid-zaktelefoon, niet meer bestaat al dit druk. Zo welke voordelen kunnen de handbediende eindrfid-zaktelefoons aan onze elektronika verwerkende industrie brengen?

 

1. Gebruikend de handbediende eindtechnologie van het streepjescodeaftasten of de elektronische markeringstechnologie van de RFID-zaktelefoon, verminder het procesverslag op papier in het opslaande stadium, keur nieuwe informatiebeheermiddelen en het materiaal van de hardwaregegevensverzamelaar goed om het probleem te vermijden dat door verrichtingsfouten wordt veroorzaakt. Verstrek een goed opslagmilieu voor ondernemingen. Gebruik de handbediende eindrfid-zaktelefoon om de streepjescodeidentificatie van het afgewerkte product en de grondstoffen te bewegen, en de verrichtingen zoals pakhuisingang, ingang en schijf te voltooien. Nadat de baan wordt voltooid, wordt het systeem geupload, wordt het baandocument direct geproduceerd, en het inventarisgegeven wordt bijgewerkt.

 

2. In termen van de gegevensverzameling en het beheer van de winkelvloer, heeft de handbediende eindrfid-zaktelefoon ook uiterst belangrijke toepassingsbetekenis. Verzamel zeer belangrijke materialen, zoals beschikbaarheid of verlies, door streepjescode of elektronisch etiket. Tegelijkertijd, verstrekt de handbediende eindrfid-zaktelefoon informatie zoals testrapporten of testgegevens zoals nieuwe elektronische producten, onderhoudsstatus, het bemonsteren voorwaarden, en zware het werkvoorwaarden.

 

3. Voor traceability van het volledige productielijnmateriaal, heeft de handbediende eindrfid-zaktelefoon een uniek voordeel. Gebruikend de streepjescodeidentificatie van het product, kan de handbediende eindrfid-zaktelefoon de stroom van belangrijke onderdelen volgen en geëindigd - producten, en een product productiedossier vestigen. De informatie zoals productconfiguratie, leveringsbron, leveringspartij, productieplan, en kwaliteitscontrolestatus wordt gevonden in een moment door streepjescodeserienummer.