Hoe te om traceability uitwisseling te bereiken?

October 23, 2019

Met de toenemende vraag voor producttraceability in de leveringsketen, productielijn en uiteindelijk het proces van de marktverkoop, hoe kunnen wij elke verbinding om het bestaande productiesysteem, de marktvraag het marktaandeel te beschermen te begrijpen en te verbeteren begrijpen? De overtreding, dit vereist ons om uitvoerige dekking en volledig-procestoepassingsinformatisering op de bestaande productiewijze, van de verwerving van grondstoffen aan de definitieve verkoop te bereiken. Zoals voor gegevensverzameling, kunnen wij het met een bepaalde hoeveelheid energie in productie doen, maar wij kunnen de parameters van de verbinding verzamelen maar het is moeilijk om het in een andere verbinding te tonen, d.w.z., wij deelt informatie. Het handbediende eind handbediende apparaat van RFID verzamelt dan informatie door de gegevensverzamelaarfunctie, en uploadt en integreert door Bluetooth, WiFi, 4G, enz., om ondernemingstraceability uitwisseling te bereiken. De volledige toepassing van de handbediende eindrfid-zaktelefoon in veelvoudige verbindingen kan ervoor zorgen dat elke verbinding van gegevens op zijn plaats in time, als bron van traceability en uiteindelijk beheer is.

 

In dit stadium, verkiest het traceability van het bedrijf uitwisselingplatform momenteel die derdekwaliteit te gebruiken op handbediende eindrfid-zaktelefoons wordt gebaseerd, gebruikend ééndimensionale, tweedimensionale code en andere automatische die codagetechnologieën, met grote gegevens en wolken gegevensverwerkingstechnologieën wordt gecombineerd. Het platform van de beheerssupervisie en uitwisselingsoftware om te bereiken. Gebaseerd die op de bron van materialen, de supervisie van het productieproces, de ontdekking van het probleemproduct en verantwoordingsplicht, op de de handbediende werkende rechten en verlenen van vergunningen informatie van de handbediende eindrfid-zaktelefoon, handbediende eindrfid van grondstoffenverwerving, productproductie, productomloop, marktconsumptie worden gebaseerd, enz. Het gehele proces van handbediend wordt gevolgd om vervalste en nagemaakte producten de bron te verhinderen.

 

Met de voortdurende verbetering van de veiligheidsvoorlichting van de consument, blijven de de sociale zekerheidproblemen en rechten die die gebeurtenissen verdedigen door voedselveiligheid worden veroorzaakt voorkomen, ernstig beïnvloedend de merkafbeelding van ondernemingen, en zelfs „wordt zwart-ommuurd“ zonder bewijs. De traceability informatievergaring en traceability het uitwisselingsysteem van de handbediende eindrfid-zaktelefoon kunnen het probleem van harmonie effectief vermijden. De handbediende eindrfid-zaktelefoons niet alleen maken het volledige productieproces controleerbaarder, maar ook beschermen de merkafbeelding op de markt, die voor de toekomst op lange termijn van voedselbedrijven bevorderlijk is.