Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over De mensen gebruiken PDA in elke gang van het leven

Certificaat
China Beijing Speedata Technology Co., Ltd certificaten
China Beijing Speedata Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Speedata is een groot Androïde handbediende PDA-leverancier met efficiënte en geschikte goed werkende modules, BTW, is de verkoop zo zoet en aardig. dank!

—— Adrian

In de afgelopen 3 jaar, is Speedata altijd mijn betrouwbare en betrouwbare partner geweest, wie zou willen werken elke kopende manager met.

—— Rahul Thakare

Speedata is aardig en krachtig, wat er ook de diensten aanpaste die ik heb gewild, het sparen=zal= geen inspanning om het te doen beste met hun ingenieurs.

—— Jane

Ik ben waardeer zo dat ik definitief de beste fabrikant met hoog-goede kwaliteit en concurrerende prijzen, en ook de steun aangepaste diensten vind.

—— Jeniffer

wij zijn zo verrast over uw grote wensen en aardig videoprofiel van uw bedrijf. Ik zal het naar onze klanten ook verzenden.

—— Jeremy

uw product KT45Q kijkt zeer aardig. en wij gebruiken het op ons beweren beheer. het loopt effectief regelmatig en

—— Ricky

Dank voor uw prachtige kaart.

—— Ricky

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De mensen gebruiken PDA in elke gang van het leven
Laatste bedrijfsnieuws over De mensen gebruiken PDA in elke gang van het leven

De laatste jaren, wordt het automatische en intelligente systeem wijd gebruikt dan ooit voordien, eigenlijk, zijn producten in elke gang van het leven zoals de streepjescodescanner in supermarkt, handbediend PDA in logistiek, en de handbediende lezers die van RFID voor kaartje etc… kunnen worden gevonden controleren.

 

Wordt de intelligente handbediende terminal van PDA ook genoemd handbediende gegevensverzamelingterminal of de terminal van de fabrieksgegevensverzameling. Itis hoofdzakelijk voor het verzamelen van, het behandelen van, het controleren van en het leveren van informatie wordt gebruikt komt uit de producerende procedures van fabrieken, echter, niet alleen in traditionele industies zoals logistiek, kleinhandel, en kleding, ook in financieel, elektrisch en overheidsnut dat.

1. Voor kledingindustrie

De handbediende terminal kan takken met elkaar verbinden en de inventaris automaticlly met de unieke code van aftastenproducten, terwijl het gegeven wordt verzonden naar coulisse met WIFI, wordt elke beweging en verandering van de producten geregistreerd, en de gegevensanalyse wordt tegelijkertijd gebeëindigd door computer.

2. Voor logistiek en levering

De handbediende terminal wordt gebruikt voor voorraadbeheer, develivery het volgen en producten het volgen. Voor de leveringsdienst, wordt de handbediende terminal gebruikt in elke stap zoals ver*beteren, het sorteren en het leveren, en het verbeterde dramatisch de efficiency.

3. Voor de kleinhandelsindustrie

Behalve inventaris en het beheer van takken, met het toevoegen van RFID-lezer, kan de handbediende terminal een groot aantal gegevens met een hogere snelheid gelijktijdig lezen, en klanten toestaan die een betere het winkelen ervaring hebben.

4. Voor de medische industrie

Niet alleen het volgen wordt de beweging van de geneeskunde, maar ook in de dagelijkse zorg van het ziekenhuis, als gegevens opgeslagen in centrumsysteem, kunnen de artsen het profiel van de patiënt met handbediend apparaat in noodsituatie onmiddellijk controleren. Bovendien wordt het ook gebruikt voor verzorging, het werk van apothekers, en profielbeheer.

5. Voor Productie

De handbediende terminal is op plicht voor het item per item beheer en de informatie controleren van toebehoren in productie. Naast in autofabriek, kan het ook voor het lezen van unieke DPM-code worden gebruikt.

6. Voor financieel

De handbediende terminal verstrekt een mobiele informatiseringsmethode voor de bankbiljetuitdeling, die zeer de veiligheid en de efficiency van het bankbiljet uitdelende centrum zal verbeteren. Met het verzenden van OTP naar handbediende terminal, verminderde het het risico van het lekken wachtwoord.

7. Voor overheidsnut

Normaal, kan de handbediende terminal voor vast worden gebruikt - activainventaris. Onlangs, wordt het ook gebruikt voor onwettig parkeerterreinbeheer. Controleert gebruiks handbediende terminal om onwettige informatie zoals fotobewijsmateriaal en autoaantal te registreren, en het te uploaden met WIFI, kan al informatie over de auto en de bestuurder spoedig worden gezien.

 

Gebaseerd op de consensus en de bijkomende middelen in de ontwikkeling van de industrie en begrijp van de klantenvraag, evenals de verenigbare visie en de achtervolging van de internationale ontwikkeling van de nationale automatische identificatieindustrie, in de eerste helft van 2019, de Technologieco. van Peking Speedo, Ltd aangesloten bij Fujian Newland Automatisch Co. van de Identificatietechnologie, Ltd, zijn holdingsdochteronderneming, werd en een nieuw hoofdstuk samen in intelligente interconnectie ontwikkelde. Newland Automatic Identification Company is een bekende moderne high-tech onderneming en integreert de technologieonderzoek van het gegevensverzamelingmateriaal, productontwikkeling, productie, en de verkoopdiensten. Het is een pionier in de automatische identificatieindustrie en de leider in het ontwikkelen van markt overzee. Als moederbedrijf van Speedata, verstrekt de Automatische Identificatie van Newland een krachtiger en uitgebreid platform voor Speedata. Als sub-merk van Co. van de de Identificatietechnologie van Newland Automatisch, benadrukt Ltd, de productregel van „Speedata door Newland“ de kenmerken van industrialisatie, specialisatie, en aanpassing, en vult de productregel van het moederbedrijf aan. Tegelijkertijd, zal het moederbedrijf bezeten marktmiddel Speedata aan een bredere markt ook brengen.

Bartijd : 2021-07-21 09:20:07 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing Speedata Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Marketing

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)